Word használat A –tól Z-ig – van még újdonság a Wordben is!
Általában az emberek többsége egész normálisan kezeli a Wordot. Többé kevésbé ismerik az alapvető funkciókat, el-el boldogulnak az egyszerűbb szerkesztési feladatokkal, de a profi felhasználás talán csak néhány %-ra jellemző. Miért ne növelnéd pont te ezt az alacsony számot? Tanulj meg Te is tabulátort használni, körlevelet készíteni. Sőt minden kurzusba csempészek egy kis érdekességet, hogy ne csak az alapvető dolgok jelenjenek meg.
Word

A kurzus folyamán gyorsan, röviden, sallangok nélkül sajátíthatjátok el a Microsoft Office szövegszerkesztőjének, a Wordnek minden funkcióját. Kimondottan gyakorlati jellegű kurzusokon keresztül sajátíthatjátok el nem csak a menük nagy részét, hanem azok almenüit is, sőt kilépünk a program kereteiből és kapcsolódó témákat is érintünk – pl.: miként lehet új betűtípust betölteni, vagy külön gombokat felvenni a menüszalagra. A tananyag úgy került összeállításra, hogy aki még soha meg sem nyitotta a programot éppen ugyan olyan jól boldoguljon és találjon érdekességet magának, mint az, aki napi szinten használja és meg van győződve mindenfunkciót ismer. 

A kurzus ára:
Már nem megvásárolható
Bárhol, Bármikor
Mobil elérés
: Fizetős
: Csak regisztráltaknak
free: Ingyenes
Word használat A –tól Z-ig
Tanulni annyi, mint felismerni, amit régóta tudsz. Cselekedni: bizonyságot tenni arról, hogy tudod. Tanítani: emlékeztetni másokat, hogy tudják ők is, ugyanolyan jól
Richard Bach
Mondd el a véleményed az új oldalról!