Mi a manó?
A manó az egy ilyen zöld lény, de lehet kék is, és életében nem tanult online! De Ti fogtok!
Évente 120.000 diák

Az easyMaths.hu olyan forradalmi eszköze az online tanulásnak, amely a fejfájós, időfaló tanulást hivatott felváltani egy szórakoztató, interaktív videós módszerrel. 2011-es indulásunktól a magyarországi egyetemek tematikájára szabott matematika és kapcsolódó módszertani kurzusok váltak fő területünkké, amelyek a hallgatók számára könnyen érthetően, emészthető nyelvezeten prezentálják az anyagot, olyannyira, hogy az elmúlt években a diákok első számú vizsgafelkészítő oldala lettünk.

Az egyetemi online oktatásban elért sikerek azonban arra ösztönöztek minket, hogy az egyetem-specifikus tárgyak mellett olyan, a felsőoktatástól független kurzusok is helyet kapjanak az oldalon, amelyek bármilyen - a munkaerőpiaci-, illetve a hétköznapi boldogulásra, vagy akár a szabadidő eltöltésére vonatkozóan - hasznos tudást tehetnek elérhetővé gyakorlatilag bárkinek a modern oktatás nyújtotta lehetőségeken keresztül. Mi abban vagyunk a legjobbak, hogy diákjaink a lehető legkönnyebben tanulhassák meg azt, amire éppen szükségük van, vagy amihez aktuálisan kedvet kapnak, innen is a nevünk “EASY” része.

A kurzusok

Kurzusaink alapvetően adott témakörökbe csoportosított videókból állnak, amelyek a különböző szemléletes prezentációs (élőszereplős, képernyőrögzítéses, animált) technikáknak, valamint érthető felépítésüknek köszönhetően izgalmas tanulási lehetőséget biztosítanak. Az oktató videókban diákjaink az elméleti anyag elsajátítását követően legtöbbször gyakorlati példákkal szilárdítják meg a tanultakat. A videókhoz általában kapcsolódnak külön feladatok is, amelyeket diákjaink otthon, a buszon, vagy akár vasárnapi ebéd közben is megoldhatnak.(Utóbbi a nagyi haragja miatt nem ajánlott).

A tanárok

Tanáraink több éves múlttal rendelkező szakemberek, akik maguk is a témában dolgoznak, illetve valamilyen felsőoktatási vagy egyéb intézményben oktatnak. Minden kurzusunkra vonatkozóan alapszabálynak tekintjük a könnyed hangvételt, az érthető, élvezhető felépítést, valamint a releváns tudástartalmat.

Előnyök
A nap 24 órájában bárhonnan elérhető, akár otthon pizsamában is nézheted (azért nem minden nap megy az ember pizsamában kurzusra).
Egy magántanár minden tudása és annak hatékonysága elevenedik meg előtted.
Te kezedben van a távirányító: a magántanár egy kattintással megállítható, és újra szóra bírható (ilyen jól jönne néha a való életben is).
Bármikor visszatekerhető.
Bármilyen témájú kurzus megelevenedhet a nappalid közepén.
A mi tanárunk jóval kevesebbet “fogyaszt”, mint az élő.
Hátrányok
Még nem tudunk róla, de ha bármi észrevételed van, ne habozz azt megosztani velünk otletek@easymaths.hu
Az easyMaths csapata
Somogyi Tibor
Somogyi Tibor
Ügyvezető/marketing
A menedzsment és marketing terület állandó felügyelője, illetve hivatalos hajcsár! Az oldal aktív felhasználója, mivel annyira szereti a tanulást, hogy már harmadjára néz végig minden kurzust! Nem ismer lehetetlent, számára Chuck Norris csak reggeli!
Mészáros László
Mészáros László
Webmester
Az oldal technikai hátterén dolgozó ezermester. Szerintünk 8 karja van, pár-perc alatt leprogramoz mindent! Tökéletesre fejlesztett robot, ha nem ismer valamit, frissíti magát!
Knitzky Nóra
Knitzky Nóra
Creative marketing manager
Fantáziája nem ismer határokat - amint kitalál valamit, transzba esik és elméjében komplett film játszódik le. Amikor éppen nem ötletel, akkor egyszerű betűkből varázsol izgalmas szövegeket, mindeközben pedig mindenkinek észrevétlenül javítja a nyelvtanját.
Viola Péter
Viola Péter
Front-end fejlesztő
Fogja Béla munkáját, és szivárvány szemein keresztül elképzeli, hogy is fog ez kinézni a valóságban. Ezután olyat csinál, amit senki sem tud. Kódokból formál tökéletes alakokat, felületeket. Gondolkozunk rajta, hogy más területen is alkalmazzuk...
Diákjaink mondták
Úgy érzem magam a videóktól, mint ahogy Neo érezhette magát a Mátrixban, amikor először tanítottak neki valamit. Ül nyugodtan a székben, majd egyszercsak kinyitja a szemét és megszólal "Tudok karatézni". Persze az én esetemben "Tudok elemi bázistranszformálni.
Krisztián, Facebook komment
Egy éjszakám volt felkészülni, végignéztem az összes opkut videót...végül 3-as lettem!
V. Csaba
Első éves hallgató vagyok, év eleje óta követem a videóitokat -(csak azokból készülök) és sikerül jól vennem az akadályokat, ami számomra a matematika világában nagyon nagy dolog.
T. Judit
Először is nagyon köszönöm Nektek, hogy érthetővé tettétek nekem az opkutot, nélkületek még mindig sok homályos folt lenne bennem a tantárggyal kapcsolatban.
H. Gyöngyi
Nagyon király az oldalatok, örülök, hogy rátaláltam! Az idei félévre már negyedszerre (dékáni engedéllyel) vettem fel a matekot. A segítségetekkel viszont az első zh-t 88%-osra sikerült megírnom!
H. Péter
Tényleg nagyon jó a videók nyelvezete, szakadtam a röhögéstől tanulás közben. Csak így tovább!
K. Péter
Ha kérdésed, ötleted van az oldallal kapcsolatban, ne habozz azt velünk megosztani, nekünk is jobb ha neked is jobb! Írj az alábbi e-mail címek egyikére: kerdesek@easymaths.hu vagy otletek@easymaths.hu
A tanítás gyökere keserű, de gyümölcse édes.
Arisztotelész
Mondd el a véleményed az új oldalról!