Építsük együtt a jövő online oktatását!
Készíts Te is online kurzust!
Csatlakozz hozzánk, készítsünk együtt kiváló kurzusokat!

Online oktatás terén kiemelkedő partner vagyunk, mivel indulásunk óta számos elismerést és díjat nyertünk (lásd lejjebb) amellett, hogy 120.000 diák tanul tőlünk évente. Tehát biztos lehetsz benne, hogy kurzusaid itt a legjobb helyre kerülnek. Az easyMaths.hu-ra bármilyen tematikájú kurzust készíthetsz (akár egyetem-specifikus, akár hobby, esetleg a mindennapi életben való boldogulás témájában), garantáltan a legnagyobb eléréssel, költségek nélkül. Bízd ránk magad, mi adjuk a saját fejlesztésű felületet, a technológiát és az óriási elérést. Hagyd, hogy a kurzusod dolgozzon helyetted, legyen passzív jövedelmed!

Nem te lennél az a személy?

Ajánlj oktatót!
Belevágok, elkészítem kurzusomat!
Légy bátor, lépj kapcsolatba velünk, segítünk!
50%
Sokkal többet adunk, mint gondolnád!
A jutalékod 50% minden nálunk eladott kurzus után, életed végéig!
Nincs belépési díj, vagy egyéb rejtett költség, az oldal használata INGYENES! Nekünk a siker nem pénzben mérhető, hanem kurzusaink népszerűségében! Így biztosan állítható, hogy a mi sikerünk, a Te sikered is. És fordítva is igaz, tehát Win-Win szituáció!
Tapasztalt, elismert csapat vagyunk:
  • Évente 120.000 diák
  • 30.000 regisztrált felhasználó
  • Több mint 3.000 videó
  • Forbes 30/30-as lista
  • Év honlapja díj 2013
  • Top 50 Példaértékű fiatal magyar vállalkozó
  • MNB Értékalkotók és Értékteremtők klubja
  • Számos médiamegjelenés
Minden, ami a tökéletes online oktatói karrierhez kell
Minden egy helyen!
Kurzusaidat olyanra formálod, amilyenre csak akarod! Saját kurzus adatlapod lesz, ahol bármit személyre szabhatsz!
Személyre szabhatóság
Neked arra kell koncentrálnod, amiben a legjobb vagy, az oktatásra! Mi adjuk az egyedileg fejlesztett oktatási keretrendszert, Te adod a tudást!
Biztonság
Egyedi fejlesztésű lejátszó, többszörös videó és profil védelem, saját szerver, ezek mind a kurzusod legnagyobb biztonságát garantálják!
Átlátható elszámolás
Saját admin felületeden nyomon követheted kurzusod látogatottságát, eladásait! A számlázás is itt megy végbe, bármikor kérheted
Modern tanulás
Egyedi fejlesztésű lejátszó, jegyzetelő és interaktív kommunikációs felület, közösségi tanulási élmény - chat, kérdések, tesztek
Gyors elterjedés
További kurzusok megjelenése miatt exponenciális növekedés az elérésben! Teljeskörű marketingtevékenység az easyMaths részéről.
Benned marad egy kérdés? Íme, a gyakran ismételt kérdések rovat
Hogy néz ki egy easyMaths kurzus?
Parádésan! Komolyra fordítva a szót, egy átlagos kurzus úgy 3 órás, és 70%-ban videókból áll. A videók kb 5-15 percesek. Természetesen a kurzus hossza lehet ennél több is, viszont 10 óra fölött már érdemes két kurzusra bontani.
Mennyi hallgatót tudtok elérni?
Az easyMaths évente 120.000 diákot kiszolgáló oldal. Ami több mint 15.000 regisztrált hallgatót jelent. És ez a szám egyre csak növekszik...;)
Milyen költségei vannak az oldalon való szereplésnek?
Az időd, míg feltöltöd hozzánk, az oldal használata teljesen ingyenes. A jutalékod 70% minden nálunk eladott saját kurzus után, életed végéig!
Hogyan árazzam be a kurzusaimat?
A kurzus árának meghatározása az oktatóra van bízva. Érdemes meghatározni egy órabért 1 órányi kész videóra, majd megszorozni a teljes órák számával. Ez lehet 1000 – 3000 Ft / 1 órányi kurzus. A legtöbb kurzus 3000 – 30000 Ft között ingadozik.
Hogyan tudom elkészíteni a kurzusomat?
Egyszerűbben, mint gondolnád. Számos videó készítési technika van, érdemes úgy kiválasztani a módszert, hogy az igazodjon az oktatni kívánt témához. Nézd meg itt videó készítési technikák prezentációnkat!
Tanulj meg mindent, amit lehet, amikor csak lehet, akitől csak lehet! Egyszer eljön az az idő, amikor hálás leszel ezért magadnak
Sarah Caldwell
Mondd el a véleményed az új oldalról!