Számítógép kezelés kezdőknek ALAPOK - Win7
Segítség az alapok elsajátításához. Az alapok a legfontosabbak. Erre épül a későbbi tudás. Ezért kiemelkedően fontos, hogy ezek a kisujjában legyenek.
Windows 7

·         Alkotóelemek ismertetése – A számítógéppel való ismerkedés első lépése az építőelemek felfedezése, a hardver és a szoftver elkülönítése.

·         A számítógép kikapcsolása – A számítógép helyes kikapcsolása nagyon fontos a gép hibátlan működéséhez.

·         A Windows 7 operációs rendszer bemutatása

·         Feladatkezelő – egy olyan számítógépes program, amely információkat ad az operációs rendszer által futtatott programokról, azok memória- és processzorhasználatáról, valamint a teljes rendszer erőforrásairól.

·         Programok használata – A számítógépen különböző programok futnak, azokkal dolgozhatunk. A sikeres és hatékony kezelésükhöz meg kell ismerkedni az alkotóelemeikkel, működésmódjukkal.

·         Parancsikon létrehozása – A gyakran használt programok gyorsabb elérését szolgálják a parancsikonok. Létrehozásuk, és kezelésük egyszerűbb, mint hinné.

·         Gyorsindítósáv – A gyakran használt programok gyorsabb elérésének másik módja a program ikonjának elhelyezése a gyorsindítósávon.

·         Fájlok és mappák – A gépen különféle fájlokat tartunk, amiket mappákba rendezhetünk. Videóleckéinkből megtanulhatja a fájlok és mappák kezelésének minden csínját-bínját. Nap mint nap szüksége lesz ezekre az ismeretekre.

·         Keresés – Ha nem tudja, hová mentett egy dokumentumot, ne aggódjon, az operációs rendszer keresőjével és a mi tippjeinkkel könnyedén megtalálhat mindent.

·         Súgó és támogatás – Ha elakad, ha kérdése van, forduljon bizalommal az operációs rendszer beépített súgójához. A legtöbb problémára találni fog szakszerű és érthető magyarázatokat.

·         Virtuális könyvtárak – A fájlok és mappák csoportosításának új lehetősége. Egy-egy fájlt vagy mappát a nélkül rendelhetünk hozzá a virtuális könyvtárunkhoz, hogy azokat elmozdítanánk fizikai tárolási helyükről.

A kurzus ára:
Már nem megvásárolható
Bárhol, Bármikor
Mobil elérés
: Fizetős
: Csak regisztráltaknak
free: Ingyenes
Első PC lépések (Windows 7)
Tanulj meg mindent, amit lehet, amikor csak lehet, akitől csak lehet! Egyszer eljön az az idő, amikor hálás leszel ezért magadnak
Sarah Caldwell
Mondd el a véleményed az új oldalról!