C programozás A-tól Z-ig!
Tanuld meg a C programnyelv használatát egyszerű, érthető példákon keresztül.

Napjainkban az emberek már szinte a billentyűzetre születnek, olyan korán kezdik a számtógéphasználatot – viszont a legtöbben csak használják a gépeket, csak kevesen tudnak rajta alkotni. Ebben a kurzusban megtanulhatod a programozás alapjait és megismerheted a C programnyelvet, ami a világ egyik legismertebb nyelve! Az itt megszerzett tudás jól jön akkor, ha informatikai pályára készülsz, ha emelt szintű informatika érettségit akarsz tenni vagy ha bárhol az életben szükséged van programozói tudásra.

A videók tárgyalják a programírás rejtelmeit, a fordító működését, az összes programszerkezetet és bevezetnek Téged a kódolás világába. Azt mondják, hogy a programozók az algoRITMUSRA táncolnak – itt Te is táncolni fogsz!

 

Légy kezdő vagy középhaladó, garantáltan tisztába kerülsz minden fontos tudnivalóval  - és ha az itt megszerzett tudást összekombinálod a saját szakterületeddel, akkor egy teljesen új világ nyílik meg előtted! A videósorozat középiskolásoknak és az egyetemet frissen kezdett programozni vágyó hallgatóknak ajánlott, de 16-tól 99 éves korig bárki fogyaszthatja!

A kurzus ára:
Már nem megvásárolható
Bárhol, Bármikor
Mobil elérés
Segédanyagok
: Fizetős
: Csak regisztráltaknak
free: Ingyenes
Fájlkezelés
Ha túlélő akarsz lenni ezen a világon, meg kell tanulnod gyorsan tanulni.
Chaim Potok
Mondd el a véleményed az új oldalról!