Ultimate Excel - alapozó és haladó összevont kurzus
Az Excel használata nem ördöngösség, mégis rengetegen tartanak tőle, pedig nem nehezebb, mint végig játszani bármelyik lövöldözős játékot vagy lányok esetében a Sims-t, viszont sokkal hasznosabb a tanulmányok során, a munkában, a hétköznapi életben.
EXCEL

A kurzus folyamán gyorsan, röviden, sallangok nélkül sajátíthatjátok el a Microsoft Office táblázat kezelőjének, az Excelnek alapjait.

Az 1. fejezetben rövid elméleti ismeretek után rögtön a közepébe vágunk és gyakorlati példákon keresztül sajátítjuk el a szoftver használatát. A kezelő felület megismerésétől kezdve az alapműveleteken, formázásokon keresztül, a munkalapok használatát és a diagramkészítést megismerve, eljutunk alap és összetettebb függvények definiálásáig. Nem hagyhatod ki az Excelt az életedből, hiszen az állásinterjúkon a második kérdés rögtön az angol nyelvtudás után, hogy tudsz-e Excelül?!

A 2. fejezet kapcsán ugyanaz a recept, mint az alapozó fejezet esetében. Vegyünk egy kis logikát, az életből vett összetettebb feladatokat, fűszerezzük meg egy szoros időkorláttal, ízesítsük elegáns megoldásokkal, tálaljuk letisztultan és szemléletesen, helyezzük ezt egy Excellel terített asztalra (Desktop-ra), ráadásul mindezt percek alatt. Na, ez az Excel haladó használata! Amikor a kisujjadból rázod ki a pivot táblát, az FKERES függvényt, Te formálod a diagramot és nem ő Téged, pillanatok alatt készítesz statisztikákat, jobban ágyazol függvényt egymásba, mint az ágyad reggel, banki kalkulátorok nélkül száítod lekötéseid hozamát és hiteleid kamatát, vagy éppen komplex feladatokat oldasz meg úgy, hogy a ZH-n vagy vizsgán még meg sem kaptad a feladatsort, de már visszaadtad kijavítva.

A kurzus ára:
6.990 Ft
Megvásárolom
Bárhol, Bármikor
Mobil elérés
Segédanyagok
: Fizetős
: Csak regisztráltaknak
free: Ingyenes
KEZDŐ EXCEL KURZUS VIDEÓI
HALADÓ EXCEL KURZUS VIDEÓI
A tanulás nem más, mint annak felfedezése, hogy valami lehetséges.
Fritz Perls
Mondd el a véleményed az új oldalról!