Képszerkesztés és képmanipulálás, GIMP
Megtanulod az ingyenes és nagy tudású GIMP képszerkesztő program használatát és a digitális képszerkesztés elméleti hátterét.
GIMP

2014-et írunk, amikor már szinte intravénásan kapjuk a digitális információkat. Ha kíváncsi vagy ennek egy részletére, a képszerkesztés tudományára, akkor ez a sorozat neked való. Legyél kezdő, aki eddig csak a szomszédjától hallott a pixelekről, legyél tapasztalt, aki már próbálgatta a képmanipuláló szoftvereket, biztosan tanulni fogsz!

Az alapoktól, a digitális kép létrejöttétől, az RGB modellen át eljutunk addig, hogy megismerjük a képszerkesztés magas szintű eszközeit és olyan képeket rakunk össze, amiről eddig csak álmodtál: Embereket klónozunk, vagy tüntetünk el a képekről, kutyákat és macskákat keresztezünk, panorámaképeket készítünk, régi képeket retusálunk.

 Tudásszomj nem marad kioltatlanul: A sorozat végére megtudod mi az a hisztogram, az antialiasing, a digitalizálás, az interpoláció, mik azok a rétegek és ha ez nem lenne elég akkor a fejedbe vándorol minden olyan képmanipulálással kapcsolatos fogalom amit Neked, digitális vándornak a jövőben tudnod kell!

A kurzus ára:
Már nem megvásárolható
Bárhol, Bármikor
Mobil elérés
: Fizetős
: Csak regisztráltaknak
free: Ingyenes
Réteg alapú feladatok
Bármit tanulsz, magadnak tanulod.
Arbiter Petronius
Mondd el a véleményed az új oldalról!