Mi a manó?
A manó az egy ilyen zöld lény, de lehet kék is, és totál nem konyít a matekhoz! De ti fogtok!

Egy 2011-ben alakult online oktatásra specializálódott csapat vagyunk. Fő területünk a matematika és az azzal rokon tárgyak: statisztika, operációkutatás (másnéven gazdaságmatematika, matek 3). Mi ebben vagyunk a legjobbak, na és persze abban, hogy ezt a tudást hogyan adhatjuk át Neked a legkönnyebben - innen is a név: EASYmaths

Az easymaths.hu egy forradalmian új eszköze a matematikatanulásnak. A fejfájós, időfaló tanulást hivatott felváltani, egy könnyed és szórakoztató interaktív videós módszerrel. A tananyagot teljes egészében érthetően, és a diákok számára könnyen emészthető nyelvezeten prezentálja.

A tananyag

Az anyagot két kategóriába szedtük: oktató videók és gyakorló videók. Az oktatóvideókban a diák az adott anyaggal ismerkedik elméleti és gyakorlati példákon keresztül. Minden oktatóvideó végén van egy házifeladat, amit a delikvens otthon vagy a híd közepén megoldhat. Ha ez nem sikerül, akkor annak a részletesen elmagyarázott megoldását megtekintheti a gyakorlóvideókban. A videókban szereplő feladatok az adott intézményrendszer vizsgafeladataihoz hasonlóak, így a vizsgán nem fogsz meglepődni, hogy mi a manó ez?

Az előadó

Az easymaths.hu-n a videókon megszólaló tanár a diákok számára érthető és élvezhető nyelvezeten adja le a tananyagot, amellett, hogy rendkívül jó szakember. Több mint 10 éves matematika oktatás van a háta mögött, és a tőle tanult diákok 95%-a, (de a szám inkább konvergál a 100%-hoz), sikeresen teljesítette vizsgáit.

Előnyök

  • a nap 24 órájában bárhonnan elérhető, akár otthon pizsamában is nézheted (azért nem minden nap megy az ember pizsamában különórára)
  • egy magántanár minden tudása és annak hatékonysága elevenedik meg előtted
  • te kezedben van a távirányító: a magántanár egy kattintással megállítható, és újra szóra bírható (ilyen jól jönne néha a való életben is)
  • bármikor visszatekerhető
  • a jól ismert vizsga előtti „para” napokban életmentő funkcióval bír
  • a mi tanárunk jóval kevesebbet fogyaszt, mint az élő

Hátrányok

  • még nem tudunk róla, de ha bármi észrevételed van, ne habozz azt megosztani velünk otletek@easymaths.hu
Somogyi Tibor
Ügyvezető/Marketing
A menedzsment és marketing terület állandó felügyelője, illetve hivatalos hajcsár! Az oldal aktív felhasználója, mivel annyira szereti a statisztikát, hogy már harmadjára csinálja! Nem ismer lehetetlent, számára Chuck Norris csak reggeli!
Mosóczi András
Ügyvezető/Tanár
A menedzsment másik atyja, illetve a számok rabja. Agyi kapacitása lassan a végtelenbe konvergál! Az egyetlen tanár a világon, aki képes úgy leadni az anyagot, hogy az felér egy stand-up comedy-vel amellett, hogy utána Te fogod oktatni az anyagot!
Mészáros László
Webmester
Az oldal technikai hátterén dolgozó ezermester. Szerintünk 8 karja van, pár perc alatt leprogramoz mindent! Tökéletesre fejlesztett robot, ha nem ismer valamit, frissíti magát!
Hutvágner Zsolt
Grafikus
A grafikus felületek megálmodója, kivitelezője. Van egy elképzelés a fejedben és ő a magasra fejlesztett metakommunikációjával megfejti, és már meg is valósította, amit szeretnél!

Diákjaink mondták

Úgy érzem magam a videóktól, mint ahogy Neo érezhette magát a Mátrixban, amikor először tanítottak neki valamit. Ül nyugodtan a székben, majd egyszercsak kinyitja a szemét és megszólal "Tudok karatézni". Persze az én esetemben "Tudok elemi bázistranszformálni." Krisztián, Facebook komment

Egy éjszakám volt felkészülni, végignéztem az összes opkut videót...végül 3-as lettem! V.Csaba

Első éves hallgató vagyok, év eleje óta követem a videóitokat -(csak azokból készülök) és sikerül jól vennem az akadályokat, ami számomra a matematika világában nagyon nagy dolog. T.Judit

EASYMATHS Kft.

Cégjegyzékszám: 15-09-062943
Adószám: 11254131-2-15
4400 Nyíregyháza Kalevala sétány 51
info@easymaths.hu

Ha kérdésed, ötleted van az oldallal kapcsolatban, ne habozz azt velünk megosztani, nekünk is jobb ha neked is jobb!

kerdesek@easymaths.hu
otletek@easymaths.hu

Először is nagyon köszönöm Nektek, hogy érthetővé tettétek nekem az opkutot, nélkületek még mindig sok homályos folt lenne bennem a tantárggyal kapcsolatban. H.Gyöngyi

Nagyon király az oldalatok, örülök, hogy rátaláltam! Az idei félévre már negyedszerre (dékáni engedéllyel) vettem fel a matekot. A segítségetekkel viszont az első zh-t 88%-osra sikerült megírnom! H.Péter

Tényleg nagyon jó a videók nyelvezete, szakadtam a röhögéstől tanulás közben. Csak így tovább! K.Péter

Mondd el véleményedet az új oldalról