Hűségprogram
A diákok legbarátibb hűségprogramja!

Ez itt az easyMaths hűségprogramja. Egy rendszer, ami azt hivatott szolgálni, hogy mindkettőnknek jó legyen. Ez most menő, tudod, win-win szituáció. Tehát vesd bele magadat a részletekbe, megéri. Légy aktív, hívd meg a barátokat és tanulj ingyen.

Hogyan gyűjthetek HP-kat ?

HP-kat, azaz HűségPontokat számos módon gyűjthetsz. Először is regisztrálj az oldalra, amit itt megtehetsz. Belépés után mindenki 0 HP-ról indul. Segíts nekünk ismertté tenni az oldalt és mi ezt sok-sok HP-val háláljuk meg. Oszd meg a Facebookon oldalunkat, hívd meg a barátaidat vagy fejezd ki tetszésed, a “Like” gomb megnyomásával! Fontos, csak a regisztrált barátok után kapsz pontot!

Meghívom Facebook ismerőseimet

+1 HP

easyMaths Facebook oldal likeolása

+5 HP

Meghívom ismerőseimet

+ 1 HP

Vásárlás esetén járó pontok

Mi értékeljük, ha szívesen tanulsz nálunk. Minden tantárgy csomag vásárlásod szorozza a HP-k számát a csomag típusától függően. Sima csomag X2, vegyes csomag X3. Illetve kredit vásárlás esetén lentebb találod, hogy mennyi HP-t kapsz a kreditekért.Utalásos fizetés esetén, a pénz beérkezésekor íródik jóvá a HP.

Tantárgy vásárlása

x2 HP

Vegyes tantárgy csomag vásárlása

x3 HP

Kredit vásárlása

Tovább a kreditekhez »

részletek

Mire lehet beváltani a HP-kat?

Hip-hop összejöhet pár száz HP-d, ha aktív vagy. Ezeket az alább látható 6 kreditcsomag valamelyikére válthatod be. Csak kattints rájuk és ha van elegendő HP-d, rögtön jóváírjuk az egyenlegeden a krediteket. Minden tantárgy csomagot is megvehetsz HP-kkal, a csomag vásárlásnál csak kattints arra, hogy “ HP-val veszem meg “. Tantárgy csomag 200 HP, Vegyes csomag 400 HP.

100 Kredit
50 HP
200 Kredit
100 HP
300 Kredit
150 HP
400 Kredit
200 HP
500 Kredit
250 HP
600 Kredit
300 HP

Kreditcsomag sávok

Minden egyes alkalommal, amikor krediteket veszel, az alábbi sáv szerint kapsz érte HP-kat! Utalásos fizetés esetén, a pénz beérkezésekor íródik jóvá a HP.

Mondd el véleményedet az új oldalról